Ελληνίδα τραγουδίστρια ναυλώνει ιδιωτικό τζετ για γενέθλια στην Ίμπιζα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ελληνίδα τραγουδίστρια ναυλώνει ιδιωτικό τζετ για γενέθλια στην Ίμπιζα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 24α γενέθλιά της πέρασε με φίλους η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια Τουλίσα Κοντοστάβλος στην Ίμπιζα. Εκεί που δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά εξαιτίας της συγνώμης που ανάγκασε το δικαστήριο να της δώσει ο πρώην της για το sex tape τους που κυκλοφόρησε.

21.500 ευρώ κόστισε το ιδιωτικό τζετ που ναύλωσε η 24χρονη Τουλίσα για να μεταφέρει εκείνη και τους δέκα φίλους της στην αγαπημένη της Ίμπιζα.

Ελληνίδα τραγουδίστρια ναυλώνει ιδιωτικό τζετ για γενέθλια στην Ίμπιζα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 5η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη (σύμφωνα με το FHM) είχε κάθε λόγο να χαμογελάει. Όχι μόνο γιόρταζε τα γενέθλια της, με αφορμή τα οποία έβαψε και τα μαλλιά της ξανθά, αλλά μόλις είχε βγει η απόφαση του δικαστηρίου που υποχρέωνε τον πρώην της, dj Τζάστιν Έντουαρντς, να παραδεχτεί ότι ήταν εκείνος που κυκλοφόρησε το περιβόητο sex tape προκειμένου να κερδίσει χρήματα.

Ελληνίδα τραγουδίστρια ναυλώνει ιδιωτικό τζετ για γενέθλια στην Ίμπιζα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή η διττή αφορμή είχε ως αποτέλεσμα η Τουλίσα να είναι πιο ευδιάθετη από ποτέ. Καθώς και δεκτική στον φακό του παπαράτσι που την αποθανάτισε με σέξι μπικίνι στην πισίνα του Ibiza Rocks House. Συγκεκριμένα την νύχτα των γενεθλίων της, ακούστηκε να λέει σε κλάμπερ «Είμαι εδώ για να διασκεδάσω και να αφήσω τους τελευταίους μήνες πίσω μου».

Ελληνίδα τραγουδίστρια ναυλώνει ιδιωτικό τζετ για γενέθλια στην Ίμπιζα [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ