Κρίσιμη συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας - iefimerida.gr

Κρίσιμη συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας

Κρίσιμη συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμη συνάντηση με τους απεργούς της «Χαλυβουργίας Ελλάδος» Ασπροπύργου, αναμένεται να έχει σήμερα, ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απεργία εδώ και εννέα μήνες και η συνάντηση αυτή θα είναι καθοριστική για το μέλλον της μονάδας.

Το σωματείο των εργαζομένων προκειμένου να λήξει την απεργία, ζητά την επαναπρόσληψη των 120 εργαζομένων που έχουν απολυθεί.

Το αίτημα αυτό όμως δεν γίνεται αποδεκτό απο τη διοίκηση του εργοστασίου, η οποία ζητά την άμεση επαναλειτουργία της μονάδας πριν από οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και ισχυρίζεται ότι η απεργία είναι παράνομη, επικαλούμενοι πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών

Η διοίκηση της Ελληνικής Χαλυβουργίας, έχει ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα τον Γιάννη Βρούτση, ότι θα υποβάλει αίτημα στο υπουργείο για ομαδικές απολύσεις και αναστολή της λειτουργίας της μονάδας του Ασπροπύργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ