Η Βαλερί Τριερβελέρ δεσμεύτηκε να προσέχει τι θα γράφει στο twitter - iefimerida.gr

Η Βαλερί Τριερβελέρ δεσμεύτηκε να προσέχει τι θα γράφει στο twitter

Η Βαλερί Τριερβελέρ δεσμεύτηκε να προσέχει τι θα γράφει στο twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύντροφος του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, η Βαλερί Τριερβελέρ, υποσχέθηκε ότι θα είναι πιο διακριτική στο μέλλον όταν θα χρησιμοποιεί το λογαριασμό της στο Twitter, σύμφωνα με τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFM TV.

Η κυρία Τριερβελέρ φαίνεται πως πήρε το μήνυμα του συζύγου της να σεβαστεί τη διάκριση προσωπικής και δημόσιας ζωής. Μιλώντας στο γαλλικό κανάλι για τη θύελλα που προκάλεσε στις 12 Ιουνίου, όταν εξέφρασε μέσω twitter την υποστήριξή της στον πολιτικό αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συντρόφου και μητέρας των τεσσάρων παιδιών του Ολάντ, η Βαλερί Τριερβελέρ υποσχέθηκε ότι «θα στριφογυρίζει εφτά φορές τα δάχτυλά της» προτού αποφασίσει να στείλει κάποιο μήνυμα.

Ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θεωρεί πως τα προσωπικά θέματα πρέπει να επιλύονται κατ' ιδίαν.

Παρόλο που ο ίδιος ο Ολάντ είχε στηρίξει πολύ την πρώην σύντροφό του, Ρουαγιάλ στην προεκλογική εκστρατεία της, τελικά την έδρα στην πόλη Λα Ροσέλ κέρδισε ο Ολιβιέ Φαλορνί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ