Ολάντ: Απαράδεκτο το σχέδιο απολύσεων της Peugeot-Citroen - iefimerida.gr

Ολάντ: Απαράδεκτο το σχέδιο απολύσεων της Peugeot-Citroen

Ολάντ για τις απολύσεις της Peugeot-Citroen: Το κράτος δεν θα μείνει θεατής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η αυτοκινητοβιομηχανία PSA Peugeot-Citroen πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί το σχέδιό της για την απόλυση 8.000 εργαζομένων και το κλείσιμο ενός από τα εργοστάσιά της, διατύπωσε το Σάββατο, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τη σημερινή εθνική γιορτή της Γαλλίας, ο Ολάντ είπε ότι το κυβερνητικό σχέδιο για τον προβληματικό τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας θα περιλαμβάνει κίνητρα προς τους καταναλωτές για την αγορά γαλλικών αυτοκινήτων.

Επίσης, ο γάλλος πρόεδρος χαρακτήρισε την ανακοίνωση της PSA Peugeot-Citroen για τις απολύσεις «απαράδεκτη» και είπε ότι «το κράτος δεν θα παραμείνει θεατής», ενώ, παράλληλα, έκανε έκκληση να μειωθεί ο αριθμός των απολύσεων και η Peugeot Citroën να εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε όλους τους υπαλλήλους της που θα πληγούν από αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ