Χρήστης ναρκωτικών τραυμάτισε με σύριγγα αστυνομικό και έναν πολίτη - iefimerida.gr

Χρήστης ναρκωτικών τραυμάτισε με σύριγγα αστυνομικό και έναν πολίτη

Χρήστης ναρκωτικών «κάρφωσε» σύριγγα σε χέρι αστυνομικού και ενός ακόμη πολίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν αστυνομικό και έναν πολίτη τραυμάτισε με σύριγγα χρήστης ναρκωτικών στην Νέα Χαλκηδόνα. Ολα ξεκίνησαν όταν ο εν λόγω ναρκωμανής στην προσπάθειά του να κλέψει προϊόντα από σούπερ μάρκετ έγινε αντιληπτός από έναν υπάλληλο. Προσπαθώντας να ξεφύγει, κάρφωσε τη σύριγγα στο χέρι του υπαλλήλου και στη συνέχεια έκανε το ίδιο σε αστυνομικό που τον καταδίωξε για να τον συλλάβει.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Χαλκίδος. Ο χρήστης ναρκωτικών μπήκε στο σούπερ μάρκετ, από όπου έκλεψε διάφορα είδη από τα ράφια, αλλά έγινε αντιληπτός από έναν υπάλληλο, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τότε ο δράστης κάρφωσε στο χέρι του υπαλλήλου μια σύριγγα και έτρεξε στην έξοδο. Τη στιγμή εκείνη περνούσε από το σημείο περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί, μόλις κατάλαβαν τι συμβαίνει, επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο τοξικομανής όμως τραυμάτισε με την σύριγγα στο χέρι και έναν από τους αστυνομικούς και μέσα στην αναστάτωση που ακολούθησε, κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ