Τη Δευτέρα η πρεμιέρα των εκπτώσεων- Έως και 70%, με το «καλημέρα» - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα η πρεμιέρα των εκπτώσεων- Έως και 70%, με το «καλημέρα»

Τη Δευτέρα η πρεμιέρα των εκπτώσεων- Έως και 70%
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχίζει τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως την 31η Αυγούστου η περίοδος των θερινών εκπτώσεων. Οι προσφορές των καταστημάτων, από την πρώτη ημέρα, θα φθάνουν έως και 70%.

Φανερή είναι η πρόθεση των εμπόρων να προσελκύσουν, με καλές προσφορές, όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές. Οι συνθήκες φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολες, για πασίγνωστους λόγους που παραπέμπουν στην οικονομική δυσπραγία του κόσμου.

Άνθρωποι της αγοράς αναμένουν, με ενδιαφέρον ή και αγωνία, τις πρώτες ημέρες της περιόδου των εκπτώσεων για να διαπιστώσουν κάτι: Εάν και κατά πόσο θα υποχρεωθεί να αναμετρηθεί με έναν «ύπουλο» αντίπαλο η προσπάθεια του εμπορικού κόσμου να «ποντάρει» στο «χαρτί» των θερινών εκπτώσεων, για να πάρει ανάσα...

Ποιος είναι αυτός ο... αθόρυβος «εχθρός» ; Η πιθανολογούμενη διάθεση πολλών καταναλωτών να ενεργήσουν πρωτίστως ως επίδοξοι... παραθεριστές. Με άλλα λόγια, να προτιμήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα για να πάνε διακοπές ή για να παρατείνουν κάπως τις διακοπές που έχουν προγραμματίσει, παρά να αρχίσουν να ξοδεύουν σε εμπορικά καταστήματα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι αναμενόμενες προσφορές των καταστημάτων αναμένονται «γενναιόδωρες». Δεν φαίνεται άλλωστε να υπάρχει και άλλη επιλογή εκ μέρους των εμπόρων, στις εποχές που ζούμε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ