Πόσο πιο πάτο θα πιάσει η Carrie Bradshaw; - iefimerida.gr

Πόσο πιο πάτο θα πιάσει η Carrie Bradshaw;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γυναικείο blog frenemy.com έκανε μια ανάλυση των οικονομικών της δημοφιλούς ηρωίδας του «Sex and The City» και κατέληξε στο ότι χρωστάει στην εφορία 3,000,000,000,000 -σαγόνια στο έδαφος- δολάρια, σύμφωνα πάντα με τον λαμπερό τρόπο ζωής που κάνει.


Σας μεταφέρουμε μερικούς από τους ξεκαρδιστικούς λόγους:

«Κάθε συγγραφέας που μετακομίζει στη Νέα Υόρκη νιώθει συχνά ότι είναι άστεγος. Μια καλή μέρα είναι όταν δεν σκέφτεσαι “Ίσως θα πρέπει να μαγειρέψω αυτούς τους αρουραίους από τα σκουπίδια για να φάω” και μια τέλεια μέρα είναι “έχω 35 δολάρια στην τσέπη και επιτέλους θα μπορέσω να φάω κάτι παραπάνω από φασόλια κονσέρβα”».

«Πρέπει να είσαι πολύ σικ, Κάρι. Δεν ξενυχτάς μέχρι αργά το βράδυ διαβάζοντας Ginsburg όπως κάνουν πολλοί με πτυχία δημοσιογραφίας, αλλά γράφεις μίζερα και επιθετικά για τους πρώην σου όποτε είσαι συγγραφέας σαν τον οποιονδήποτε. Μένεις όμως στο Μανχάταν (μια πόλη που κυριολεκτικά σου τρώει τα λεφτά από το χέρι) και γράφεις μόνο μια γ…μένη στήλη για τις πρώτες τρεις σεζόν της σειράς… Θα έλεγα ότι ένας καλός μισθός για μια στήλη είναι 200 δολάρια σήμερα, αλλά ας πούμε ότι ήταν καλύτερα το 1998 και έπρεπε να παίρνει γύρω στα 500 δολάρια γι’ αυτό».

«Ζεις σε μια αριστοκρατική γκαρσονιέρα που δεν είναι καν στούντιο, πράγμα που είναι παρανοϊκό… Ένα διαμέρισμα αυτού του μεγέθους σήμερα κοστίζει γύρω στα 2.400 το μήνα. Αλλά τα πράγματα ήταν καλύτερα παλιότερα, έτσι θα έλεγα ότι το σπίτι της κοστίζει γύρω στα 1.800.»


Και όσον αφορά τα ταξί, τα γεύματα με τις φίλες της και φυσικά τα ρούχα:


«Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου ούτε καν να ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ από μακριά τα μισά από τα καταστήματα που πας. Όλα έχουν άσπρους τοίχους και μουσική που ακούς στο Cheescake Factory, και ακόμη και τα μπρελόκ κοστίζουν 400 δολάρια. Και καμιά φορά το παραξηλώνεις με αυτά που φοράς, Bradshaw. Μα, ένα φόρεμα φτιαγμένο από εφημερίδες;»

Σίγουρα το ΔΝΤ θα την πήγαινε σηκωτή στα δικαστήρια αν ήταν πραγματικός άνθρωπος, αλλά τουλάχιστον θα φόραγε ακόμη ένα ζευγάρι εξωφρενικά παπούτσια.

Της σέρνουν ακόμη περισσότερο τον εξάψαλμο εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή σεξ ΔΝΤ γέλια εφορία Sex and the City carrie bradshaw
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ