Ολάντ: Να τεθεί τάχιστα σε εφαρμογή το Σύμφωνο Ανάπτυξης - iefimerida.gr

Ολάντ: Να τεθεί τάχιστα σε εφαρμογή το Σύμφωνο Ανάπτυξης

Ολάντ: Να τεθεί τάχιστα σε εφαρμογή το Σύμφωνο Ανάπτυξης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευχή το Ευρωκοινοβούλιο «να μπορέσει να εμπλακεί πλήρως» στην τάχιστη εφαρμογή του συμφώνου για την ανάπτυξη στην Ε.Ε., εξέφρασε ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το μέγαρο των Ηλυσίων μετά τη συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, τονίζεται πως ο γάλλος ηγέτης επανέλαβε στον συνομιλητή του «την προσήλωσή του στον ευρωπαϊκό κοινοβουλευτικό θεσμό, όπως και στη θέση και τον ρόλο του στους κόλπους της Ε.Ε.».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Μάρτιν Σουλτς, ο Φρανσουά Ολάντ, υπογράμμισε, για άλλη μια φορά την ανάγκη να τεθεί τάχιστα σε εφαρμογή το Σύμφωνο Ανάπτυξης, προκειμένου τα συγκεκριμένα ωφελήματα που αναμένονται από αυτό να μεταφρασθούν σε απτή πραγματικότητα εντός των προσεχών μηνών.

Υπό τον συγκεκριμένο προοπτικό ορίζοντα, ο πρόεδρος Ολάντ «εξέφρασε την ευχή να μπορέσει το Ευρωκοινοβούλιο να εμπλακεί πλήρως στις επερχόμενες εργασίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ