'80s τηλέφωνα προσαρμοσμένα στη σύγχρονη τεχνολογία - iefimerida.gr

'80s τηλέφωνα προσαρμοσμένα στη σύγχρονη τεχνολογία

Τηλεφωνικές συσκευές των '80s προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται ότι τα στοιχεία της μόδας των '80s δεν είναι ποτέ αρκετά. Νέον φώτα, επανεκδόσεις κλασσικών ταινιών, τζην σωλήνες, γκέτες... Εκεί που πιστεύαμε ότι είχαμε τελειώσει με την αναθεώρηση της δεκαετίας, εμφανίζεται ένα ακόμη πρωτοποριακό προϊόν να μας δώσει το τελικό χτύπημα.

Shisa Labsκυκλοφόρησε επίσημα στην αγορά ένα νέο τηλέφωνο, εμπνευσμένο απο τα τεράστια ασύρματα ακουστικά με κεραία που αποτέλεσαν σύμβολο της οικονομικής ελίτ του 1980. Σήμερα, Παρασκευή και 13 η εταιρία

Όμως η εφευρετικότητα της εταιρίας δεν περιορίστικε εκεί, αφού προσάρτησε στα τηλέφωνα αυτά σύστημα bluetooth και τα εμπλούτισε με τρελά νέον χρώματα, έτσι γιατί δεν ήταν ήδη αρκετά ρετρό απο μόνα τους.Η Βανέσσα Ράιτ, απο τα Shisa Labs, δηλώνει ότι «το τηλέφωνο αυτό είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικό και λειτουργικό, αφού συνδυάζει όλα τα καλά και των δύο δεκαετιών» ενω φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξη ότι οι μελλοντικοί υποστηρικτές θα δούν την πρακτική πλευρά του τεράστιου αυτού τηλεφώνου, το οποίο προτείνει μια πιο άνετη εναλλακτική λύση σε μεγάλες συζητήσεις, σε αντίθεση με τα μικροσκοπικά κινητά τηλέφωνα. (Ακόμα και η νέα γενιά των μεγάλων συσκευών, όπως το Galaxy, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να τοποθετηθεί κοντά στο αυτί και το στόμα ταυτόχρονα, δυσκολευοντας την επικοινωνία.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ