Η Μαρία Μενούνος τρομάζει με την ιδέα του γάμου - iefimerida.gr

Η Μαρία Μενούνος τρομάζει με την ιδέα του γάμου

Η Μαρία Μενούνος τρομάζει με την ιδέα του γάμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σύντροφό της Κέβιν Αντεργκάρο, τις απόψεις της για το γάμο και την πίεση που δέχεται για αυτό από τους γονείς της, μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail η Μαρία Μενούνος.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τους λόγους που δεν παντρεύτηκε τελικά τον αγαπημένο της, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας λέγοντας: «Το timing δεν λειτούργησε καλά όταν το θέλαμε πραγματικά να πάμε ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση μας. Και μετά, ήμασταν και οι δυο, πολύ απασχολημένοι».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Ειλικρινά, σκέφτομαι καμιά φορά, "χρειάζεται να παντρευτούμε;" δεν ξέρω. Είναι μια ερώτηση, που περνά συνεχώς από το μυαλό μου. Πρέπει να παντρευτώ; αναρωτιέμαι. Νομίζω πως δεν θα "λειτουργήσει" και με τρομάζει».

Ανέφερε επίσης ότι η οικογένειά της δεν ήταν και τρισευτυχισμένη στην αρχή της σχέσης της με το Κέβιν, επειδή δεν ήταν Έλληνας, ωστόσο τελικά κατάφεραν να το ξεπεράσουν και να τον δεχτούν ως σύντροφο της κόρης τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ