Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30 [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς, τέσσερις από τις θέσεις της συγκεκριμένης λίστας του Forbes κατέληξαν φέτος σε γυναίκες. Ενώ, όπως είναι αναμενόμενο, και οι πέντε είναι τραγουδιστές.

5, Κέιτι Πέρι, 45 εκ. δολάρια

Με μόνιμη παρουσία στην συγκεκριμένη λίστα εδώ και χρόνια, η 27χρονη Καλιφορνέζα σταρ είναι δεδομένο ότι παρουσιάζει την μεγαλύτερη σταθερότητα από κάθε άλλο καλλιτέχνη στην ηλικία της.

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

4, Λέιντι Γκάγκα, 52 εκ. δολάρια

Αν σκεφτείς ότι τον περασμένο χρόνο ήταν πρώτη στην συγκεκριμένη λίστα, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 90 εκ. δολάρια, τότε δεν θα έλεγες ότι το 2012 ήταν μια ιδιαίτερα καλή χρονιά για την 26χρονη Ιταλοαμερικανίδα σταρ. Σύμφωνα με το Forbes ο λόγος για την πτώση είναι γιατί φέτος δεν έχει κάνει περιοδεία.

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

3, Ριάνα, 53 εκ. δολάρια

Είναι να απορεί κανείς πότε ακριβώς πρόλαβε να δουλέψει αυτό τον χρόνο το κορίτσι από το Μπαρμπάντος που φαίνεται να περνά όλο της το χρόνο ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

2, Τζάστιν Μπίμπερ, 55 εκ. δολάρια

Το μοναδικό αρσενικό της λίστας παραμείνει επίκαιρος αλλάζοντας συνεχώς λουκ και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχει τους περισσότερους followers στο πλανήτη. Ενώ ο 18χρονος έχει κάνει και έξυπνες επενδύσεις σε start ups όπως Stamped, Tinychat and Spotify.

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

1, Τέιλορ Σουΐφτ , 57 εκ. δολάρια

Η 22χρονη τραγουδίστρια της κάντρι ποπ κατέλαβε την πρώτη θέση χάρη σε μια μεγάλη περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία, στη διάρκεια της οποίας έδωσε πάνω από 111 συναυλίες.

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ κάτω των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ