Άλλη εκπομπή, κι όχι το Made in Star, ονειρευόταν η Νικολέττα Ράλλη - iefimerida.gr

Άλλη εκπομπή, κι όχι το Made in Star, ονειρευόταν η Νικολέττα Ράλλη

Άλλη εκπομπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το απότομο «κόψιμο» της εκπομπής της, πριν τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν, για το τι έφταιξε, αλλά και για το πώς θα ήθελε η ίδια να είναι η εκπομπή που παρουσιάζει, μίλησε στην Έβελυν Καζαντζόγλου και το MAD TV Κύπρου η Νικολέττα Ράλλη.

Μεταξύ άλλων, η 29χρονη παρουσιάστρια ανέφερε: «Μεγάλο σχολείο για μένα ήταν αυτή η εκπομπή γιατί ήταν άλλοι ρυθμοί, άλλο το επίπεδο, άλλος ο κόσμος, άλλο το κοινό. Την παρουσίαση την λατρεύω γενικώς αλλά αυτή δεν ήταν η εκπομπή που θα ήθελα να κάνω ακριβώς αλλά και η εκπομπή που θα θέλαμε όλοι να κάνουμε. Άλλη εκπομπή θέλαμε να κάνουμε. Τώρα γιατί έγινε έτσι και γιατί ήρθε έτσι, δεν ξέρω, απλά συνέβη».

Παράλληλα, εξήγησε πως θα ήθελέ να ήταν η δική της εκπομπή: «Τώρα έχω πιο πολύ θάρρος, όχι ότι έχω εμπειρία, αλλά όταν έχεις δει πώς δουλεύουν τα πράγματα ξέρεις την επόμενη φορά τι απαιτήσεις πρέπει να έχεις για καλό της εκπομπής και για εσένα βέβαια. Γιατί, σε αυτές τις εκπομπές, ο πρώτος που εκτίθεται είναι ο παρουσιαστής, όχι ο αρχισυντάκτης, ούτε ο δημοσιογράφος που είναι πίσω από τις κάμερες. Αφού, λοιπόν, το ρίσκο είναι τόσο μεγάλο και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, θα έκανα μια εκπομπή πολύ διαφορετική, θα ήταν βάσει των καιρών. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να βλέπει κουτσομπολιά, να βλέπει ποιος τα έχει με ποιον. Ωραίο είναι και αυτό γιατί σε χαλαρώνει, αλλά με έναν ωραίο εκλεπτυσμένο τρόπο, όχι με κίτρινο τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ