Παναγιωτόπουλος: Οχι άλλες περικοπές στο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων - iefimerida.gr

Παναγιωτόπουλος: Οχι άλλες περικοπές στο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων

Παναγιωτόπουλος: Οχι άλλες περικοπές στο μισθολόγιο των  Ενόπλων Δυνάμεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικαλούμενος την εκ του Συντάγματος αρμοδιότητα του προέδρου της Δημοκρατίας, ως επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ζήτησε από τον Κάρολο Παπούλια, την αρωγή του προκειμένου να μην γίνουν οι περικοπές στο μισθολόγιο των στρατιωτικών, όπως προβλέπει το Μνημόνιο.

Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανάφερε πως θα καταθέσει στο υπουργείο Οικονομικών ισοδύναμα μέτρα για να τα συζητήσει με την Τρόικα προκειμένου να μην γίνουν οι περικοπές αυτές.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, είπε πως κατά της διάρκεια της συνάντησής του με τον κ.Παπούλια, «αναφερθήκαμε στις επαπειλούμενες νέες περικοπές στο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι θυσίες είναι οδυνηρές. Έχουν γίνει περικοπές κατά 37% και οι στρατιωτικοί δεν μπορεί να υποστούν επιπλέον 10- 12% νέες μειώσεις», ενώ υπογράμμισε, πως «δεν θα πρέπει να διαταραχθεί η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Τόνισε, επίσης, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρωθυπουργός, αλλά και ολόκληρη η κυβέρνηση καταβάλλουν προσπάθεια έτσι ώστε να μην υπάρξουν νέες μειώσεις μισθών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ