Οι υψηλές τιμές κρατούν άδεια τα ξενοδοχεία στο Ολυμπιακό Λονδίνο - iefimerida.gr

Οι υψηλές τιμές κρατούν άδεια τα ξενοδοχεία στο Ολυμπιακό Λονδίνο

Οι υψηλές τιμές κρατούν άδεια τα ξενοδοχεία στο Ολυμπιακό Λονδίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απλησίαστα έχουν γίνει τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο το οποίο ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αποτέλεσμα της ραγδαίας αύξησης τιμών είναι οι κρατήσεις να βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αντιμετωπίστηκαν από τους ξενοδόχους ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανεβάσουν τις τιμές τους και να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Ωστόσο περιπτώσεις αύξησης τιμών έως και 400% δεν είναι και λίγες. Έτσι τα δωμάτια αλλά και οι... τσέπες μένουν άδειες, καθώς η πληρότητα στα ξενοδοχεία δεν ξεπερνά το 35%.

Έτσι πλέον οι ξενοδόχοι έχουν στραφεί σε προσφορές προκειμένου να... σώσουν την παρτίδα. Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό πράκτορα Τόμας Κουκ, ο οποίος είναι και ο επίσημος διανομέας για τα πακέτα διαμονής των Αγώνων, έχουν γίνει μειώσεις τιμών σε πακέτα που έφτασαν και το 50%, ενώ είναι πάρα πολλά τα ξενοδοχεία της βρετανικής πρωτεύουσας που διαφημίζουν προσφορές. Από την άλλη, πολλοί ξενοδόχοι αρνούνται να μειώσουν τις τιμές τους διότι βασίζονται στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Ωστόσο οι τουρίστες δεν είναι ότι δεν θα πάνε στο Λονδίνο, αντιθέτως, έχουν βρει και άλλους τρόπους διαμονής, καθώς ενοικιάζουν κήπους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στα περίχωρα της πόλης και κάνουν κάμπινγκ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ