ΑN.EΛ.: Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης ακροβατούν κρατώντας την αναπνοή τους - iefimerida.gr

ΑN.EΛ.: Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης ακροβατούν κρατώντας την αναπνοή τους

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης ακροβατούν κρατώντας την αναπνοή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγοντας ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί επέστρεψαν στο σκηνικό της μετεκλογικής προγραμματικής συμφωνίας τους, ακροβατώντας και κρατώντας την αναπνοή τους, σχολίασε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, τη χθεσινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζώης είπε πως «οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι επέστρεψαν στο σκηνικό της μετεκλογικής προγραμματικής συμφωνίας τους, ακροβατώντας και κρατώντας την αναπνοή τους, μήπως πέσουν», ενώ αναρωτήθηκε επίσης «αν μεσολάβησε συζήτηση προγραμματικών δηλώσεων και Eurogroup».

Παράλληλα, ο κ. Ζώης επανέφερε το θέμα του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Ιωάννη Καράκωστα, ζητώντας εκ νέου την παραίτησή του για λόγους «στοιχειώδους ευθιξίας». Κάλεσαν, επίσης, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «να δείξει στοιχειώδη ευθυκρισία και να απομακρύνει ο ίδιος τον κ. Καράκωστα», λέγοντας ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι, για ένα θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής τάξης».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, «σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πρωθυπουργός είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού, περιφρονώντας το αυτονόητο: ότι δεν μπορεί να έχει δίπλα του άνθρωπο που διετέλεσε νομικός σύμβουλος των Γεωργίου- Χριστοφοράκου, στην εταιρεία που έπληξε όσο καμιά άλλη τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ