Έτσι «φλέρταραν» οι δεινόσαυροι [εικόνες] - iefimerida.gr

Έτσι «φλέρταραν» οι δεινόσαυροι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μέρος της δουλειάς κάθε παλαιοντολόγου να σκέφτεται το σεξ. Συγκεκριμένα το πως το έκαναν οι δεινόσαυροι, ένα μυστήριο που μόλις λύθηκε. Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες.

Οι σύγχρονοι απόγονοι των δεινοσαύρων, δηλαδή πουλιά και ερπετά, έχουν μια και μοναδική οπή για ούρηση, αφόδευση και αναπαραγωγή. Αυτό οδήγησε τους επιστήμονες να συμπεράνουν ότι το ίδιο συνέβαινε και με τους δεινόσαυρους, οι οποίες έκαναν σεξ πιέζοντας ο ένας την οπή του άλλου.

Κάτι που σημαίνει ότι οι αρσενικοί δεινόσαυροι δεν είχαν πέος. Γιατί, αν είχαν, του Τ-Rex για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτω από 4 μέτρα. Αφού το μέγεθος του πέους πηγαίνει αναλογικά με το μέγεθος του σώματος.

Όσον αφορά την σεξουαλική στάση που προτιμούσαν οι δεινόσαυροι, αυτή δεν ήταν άλλη από το πισοκολλητό με τον αρσενικό δεινόσαυρο να καβαλάει το ταίρι του από πίσω, ακουμπώντας τα μπροστινά πόδια του πάνω στους ώμους της, σηκώνοντας το ένα πόδι του και τοποθετώντας την ουρά του κάτω από την δική της ώστε να ευθυγραμμιστούν τα γεννητικά τους όργανα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post δεινόσαυροι t-rex
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ