Κεδίκογλου: Ο πρωθυπουργός ζήτησε νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο πρωθυπουργός ζήτησε νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Κεδίκογλου: Ο πρωθυπουργός ζήτησε νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος αποκάλυψε πως ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να επαναληφθεί η συνάντησή τους την επόμενη εβδομάδα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Κεδίκογλου είπε πως «η ενημέρωση του πρωθυπουργού και των δύο πολιτικών αρχηγών από τον υπουργό Οικονομικών για τα αποτελέσματα του Εurogroup επικεντρώθηκε στις βασικές πρωτοβουλίες και προϋποθέσεις, που πρέπει να υπάρξουν για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος της επαναδιαπραγμάτευσης».

Στην συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως κατά την συνάντηση «υπογραμμίστηκε η πολιτική βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει με αποφασιστικότητα πάνω στους άξονες της προγραμματικής σύγκλισης. Μετά την ενημέρωση συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από ελληνικής πλευράς για να προχωρήσει ή να επανέλθει σε τροχιά το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας. Ο πρωθυπουργός ζήτησε να γίνει νέα συνάντηση στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, για να εξειδικευθούν ακόμη περισσότερο οι ενέργειες αυτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ