Τα'θελε και τα'παθε: Απειλές για την ζωή της δέχεται η μητέρα του Μπραντ Πιτ - iefimerida.gr

Τα'θελε και τα'παθε: Απειλές για την ζωή της δέχεται η μητέρα του Μπραντ Πιτ

Τα 'θελε και τα 'παθε:Απειλές για την ζωή της δέχεται η μητέρα του Μπραντ Πιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβά πληρώνει την απόφασή της να μην κρατήσει τις απόψεις της για τον εαυτό της, αλλά αντίθετα να τις μοιραστεί με όλο τον αμερικανικό λαό η μητέρα του Μπραντ Πιτ, καθώς τώρα δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Η Τζέιν Πιτ, η οποία είναι αυστηρών ηθών και χριστιανικών αρχών, με επιστολή της στο Τύπο τα «έχωσε» στον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έχει εκφραστεί ανοιχτά κατά των αμβλώσεων και υπέρ των ομοφυλοφίλων, κάτι που εξόργισε την κυρία Πιτ.

Η επιστολή της στην εφημερίδα Springfield News, με την οποία προτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν τον αντίπαλο του Ομπάμα, Μιτ Ρόμνεϊ, ανακυκλώθηκε αστραπιαία από σχεδόν όλα τα αμερικανικά μίντια, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή της ανέφερε ότι «κάθε Χριστιανός που δεν ψηφίσει υπέρ του Ρόμνεϊ, είναι σαν να δίνει μια ψήφο στον αντίπαλό του, τον Μπάρακ Χουσέιν Ομπάμα, ένα άντρα που δεν τηρεί την Εθνική μέρα προσευχής, ένα προοδευτικό που υποστηρίζει την δολοφονία αγέννητων παιδιών και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων».

Σημειώνεται ότι πρώτος και καλύτερος που δεν συμμερίζεται τις απόψεις της είναι ο ίδιος της ο γιος, ο οποίος όχι μόνο έχει κάνει δωρεά 100.000 δολαρίων υπέρ της προεκλογικής καμπάνιας του Ομπάμα, αλλά έχει δηλώσει κιόλας επανειλημμένα ότι δεν θα παντρευτεί μέχρι να νομιμοποιηθούν οι γάμοι ομοφυλόφιλων σε όλες τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ