CNBC: Στην Ελλάδα δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις την Παρασκευή - iefimerida.gr

CNBC: Στην Ελλάδα δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις την Παρασκευή

 Το αμερικανικό CNBC λέει πως δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις την Παρασκευ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ανθελληνικό παραλήρημα προβαίνει δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου CNBC ο οποίος υποστηρίζει πως τα κρατικά ταμεία της Ελλάδας θα αδειάσουν την... επόμενη Παρασκευή!

Στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος του λέει πως η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη από «μία γερή επιταγή από την Ευρωπαϊκή Ένωση» καθώς «πολλές εκθέσεις αναφέρουν ότι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας θα μείνει από χρήματα».

Συνεχίζοντας τις «προβλέψεις» του ο δημοσιογράφος του CNBC λέει ότι η πληρωμή συντάξεων και μισθών του δημοσίου την επόμενη Παρασκευή δεν θα γίνει επειδή τα κρατικά ταμεία θα είναι άδεια.

Ωστόσο στο άρθρο επισημαίνεται πως είναι δύσκολο από τους διεθνείς αναλυτές να γνωρίζουν πότε στερεύουν τα κρατικά ταμεία, αφού κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ