Ο σουηδός Mr Tetra Pak συνελήφθη για το μυστηριώδη θάνατο της γυναίκας του - iefimerida.gr

Ο σουηδός Mr Tetra Pak συνελήφθη για το μυστηριώδη θάνατο της γυναίκας του

O κληρονόμος της εταιρίας συσκευασιών Tetrapak συνελήφθη για το θάνατο της γυναί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σενάριο αστυνομικής ταινίας παραπέμπει το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον θάνατο της Εύα Κέμενι, συζύγου του κληρονόμου της πασίγνωστης εταιρίας συσκευασιών Tetra Pak, η οποία βρέθηκε νεκρή στη βίλα τους υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενω το πτώμα βρέθηκε εντελώς τυχαία, από έρευνες των αρχών για ναρκωτικά στη βίλα του ζεύγους.

Ο 49χρονος Σουηδός Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ , κληρονόμος της περιουσίας του βιομήχανου των συσκευασιών Tetra Pak τέθηκε υπό κράτηση μετά το θάνατο της συζύγου του στην πολυτελή κατοικία τους στο Λονδίνο, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από τη βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γυναίκα ονομάζεται Εύα Κέμενι και το πτώμα της ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία που μοιραζόταν με το σύζυγό της στη σικ συνοικία Μπελγκράβια, μετά τη σύλληψη του άνδρα για κατοχή ναρκωτικών.

Ο άνδρας κρατήθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νοτίου Λονδίνου για την κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο προς το παρόν ανεξήγητος θάνατος της γυναίκας, αποτελεί αντικείμενο ποινικής έρευνας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η οικογένεια της Εύας εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη της για το θάνατο της αγαπημένης της κόρης», που ήταν παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η περιουσία της οικογένειας Ράουζινγκ, επικεφαλής της οποίας είναι ο πατέρας του Χανς, υπολογίζεται σε 5,4 δισεκ. ευρώ, σύμφωνα με τον Κατάλογο των Πλουσίων που δημοσίευσαν φέτος οι "Σάντεϊ Τάιμς".

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Ράουζινγκ και η αμερικανίδα σύζυγός του είχαν προβλήματα με τα ναρκωτικά και είχαν διωχθεί δικαστικά το 2008 επειδή είχαν προσπαθήσει να περάσουν κρακ και ηρωίνη μέσα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο, ενω μία έρευνα στην κατοικία του ζεύγους είχε οδηγήσει στην ανακάλυψη κρακ, ηρωίνης και κοκαΐνης.

Η δίωξη αυτή όμως εγκαταλείφθηκε και η εισαγγελία είχε απευθύνει απλώς προειδοποίηση στο ζευγάρι, πράγμα που σημαίνει πως οι δυο τους είχαν παραδεχθεί πως είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ