Ο κατώτατος μισθός στο τραπέζι της συζήτησης ΓΣΕΕ - υπουργού Εργασίας - iefimerida.gr

Ο κατώτατος μισθός στο τραπέζι της συζήτησης ΓΣΕΕ - υπουργού Εργασίας

Ο κατώτατος μισθός στο τραπέζι της συζήτησης ΓΣΕΕ - υπουργόυ Εργασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης θα συναντηθεί με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος στα πλαίσια των συναντήσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τους κοινωνικούς εταίρους.

Χθες, ο υπουργός Εργασίας είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των εργοδοτών, με τους εργοδοτικούς φορείς φαίνεται να συμφωνούν στην αύξηση του κατώτατου μισθού και την επαναφορά της ισχύος της μετενέργειας.

Οι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες, θέτουν επιπλέον το ζήτημα της επαναφοράς της επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων σε όλες τις επιχειρήσεις, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Η ΓΣΕΕ πάντως, προσέρχεται στο διάλογο έχοντας ήδη αποφασίσει την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας σε ημερομηνία που θα επιλεγεί από την Εκτελεστική Επιτροπή και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ