Αιματηρές ληστείες σε Αθήνα και Κόρινθο - iefimerida.gr

Αιματηρές ληστείες σε Αθήνα και Κόρινθο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ένοπλες επιθέσεις έγιναν χθες, τόσο σε εταιρία εμπορίας μετάλλων στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε σπίτι στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας.

Άγνωστη ποσότητα χρυσού και ασημιού άρπαξαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας που έγινε χθες το πρωί σε εταιρία εμπορίας μετάλλων στην οδό Βουλής 45 στην Αθήνα. Δύο άνδρες ανέβηκαν στον πέμπτο όροφο όπου είναι τα γραφεία της εταιρίας, πυροβόλησαν με πιστόλι και τραυμάτισαν στο χέρι τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν το χρυσό και το ασήμι και διέφυγαν με άγνωστο μέσο.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μία ακόμη αιματηρή ληστεία έγινε στις 5.30 το πρωί στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας. Τρεις άγνωστοι παραβίασαν μπαλκονόπορτα σπιτιού, ακινητοποίησαν με μαχαίρι και πιστόλι τους ενοίκους και άρπαξαν 380 ευρώ και τιμαλφή.

Στη συνέχεια πυροβόλησαν στο πόδι τον έναν από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Ο τραυματίας διακομίστηκε με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες. Οι δράστες αναζητούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ