Μπαράζ συλλήψεων μεταναστών με πλαστά έγγραφα στα αεροδρόμια Ακτίου και Αράξου - iefimerida.gr

Μπαράζ συλλήψεων μεταναστών με πλαστά έγγραφα στα αεροδρόμια Ακτίου και Αράξου

Μπαράζ συλλήψεων μεταναστών με πλαστά έγγραφα στα αεροδρόμια Ακτίου και Αράξου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη επτά ακόμη αλλοδαπών που προσπάθησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από τον Αραξο και το Ακτιο με πλαστά και πλαστογραφημένα ταξιδιωτικά έγγραφα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου πέντε άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς προς το Μπέργκαμο της Ιταλίας. Οι δύο από αυτούς, αφγανικής καταγωγής, κατείχαν δελτία ταυτότητας βουλγαρικών αρχών τα οποία ήταν κλεμμένα. Ενας τρίτος, αφγανικής καταγωγής, επίσης, κατείχε ένα δελτίο ταυτότητας ρουμανικών αρχών το οποίο ήταν πλαστό. Οι άλλοι δύο οι οποίοι είχαν υποκοότητα Τουρκίας, επέδειξαν στους αστυνομικούς διαβατήρια τουρκικών αρχών, τα οποία ήταν γνήσια, αλλά όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο οι επικολλημένες σε αυτά άδειες παραμονής είχαν κλαπεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης, στο πολιτικό αεροδρόμιο του Ακτίου συνελήφθησαν ένας 31χρονος Νιγηριανός υπήκοος και μία 32χρονη υπήκοος της Ακτής Ελεφαντοστού, γιατί κατά τον έλεγχο διαβατηρίων διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος κατείχε γνήσιο διαβατήριο νιγηριανών αρχών, με επικολλημένη πλαστή προξενική θεώρηση, ενώ η 32χρονη κατείχε μία άδεια διαμονής των βελγικών αρχών, η οποία ήταν πλαστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ