Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά η οποία υποστήριξε πως η Κουνμουνδούρου «κάνει τζάμπα κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση».

Η επίθεση αυτή από το ΠΑΣΟΚ έγινε με αφορμή πρόταση νόμου που ανακοίνωσε ότι καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά στο προγενέστερο καθεστώς της μετενέργειας, του κατώτατου μισθού, του επιδόματος ανεργίας και άλλες συναφείς ρυθμίσεις.

Η κυρία Γεννηματά στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που πετυχαίνει με αυτήν του την στάση «είναι να υπονομεύσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε η κυρία Γεννηματά «κάνει τζάμπα κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση, την ώρα που στις Βρυξέλλες συνεδριάζει το Eurogroup και το Ecofin και η Ελλάδα προσπαθεί να ανιχνεύσει το τοπίο, μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση της διαπραγμάτευσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ