Kεδίκογλου: Η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν είναι υπουργιλίκι του παλιού καιρού - iefimerida.gr

Kεδίκογλου: Η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν είναι υπουργιλίκι του παλιού καιρού

Kεδίκογλου: Η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν ειναι υπουργιλίκι του παλιού καιρού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ανήκουστη» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση υφυπουργού Εργασίας, εξηγώντας, παράλληλα, πως οι συναντήσεις που είχε ο βουλευτής Αχαΐας με την Τρόικα είχαν σκοπό την ενημέρωση και όχι τη διαπραγμάτευση.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν υπήρξε καμία ουσιαστική συζήτηση ή περί διαπραγμάτευσης ή διαβούλευσης ή οτιδήποτε άλλο. Ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος το επιβεβαίωσε τότε στους δημοσιογράφους».

«Όσοι συμμετέχουν σ' αυτή την κυβέρνηση γνώριζαν ότι αναλαμβάνουν μια πολύ δύσκολη αποστολή. Είναι μια μεγάλη εθνική ανάγκη, μια πολύ κρίσιμη φάση και όσοι μπήκαν σε αυτή την κυβέρνηση γνώριζαν ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν είναι υπουργιλίκια του παλιού καλού καιρού. Προφανώς, όπως είπα και χθες, δεν είναι όλοι για τα δύσκολα», συμπλήρωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ