Επιφυλάξεις Ντινόπουλου για τις αποκρατικοποιήσεις ΟΠΑΠ και ΕΥΔΑΠ - iefimerida.gr

Επιφυλάξεις Ντινόπουλου για τις αποκρατικοποιήσεις ΟΠΑΠ και ΕΥΔΑΠ

Επιφυλάξεις Ντινόπουλου για τις αποκρατικοποιήσεις των ΟΠΑΠ και ΕΥΔΑΠ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιφυλάξεις τόσο για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, όσο και της ΕΥΔΑΠ, εξέφρασε ο Αργύρης Ντινόπουλος, δηλώνοντας, παράλληλα, ωστόσο, ότι ως βουλευτής της ΝΔ θα κάνει αυτό το οποίο αποφασίσει η κυβέρνηση.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ» ο κ. Ντινόπουλος,αφού τόνισε ότι αν δεν προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, εξέφρασε την άποψή του ότι «δεν συμφωνώ με την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ. Για την ΕΥΔΑΠ νομίζω, ότι θα μπορούσαμε να το δούμε κι εκεί το θέμα λίγο διαφορετικά. Γιατί, πράγματι, το νερό είναι ένα αγαθό που θα μπορούσε κι αυτό να μείνει εκτός αποκρατικοποιήσεων».

Κατέληξε, ωστόσο, λέγοντας πως «εμείς, όμως, ως βουλευτές της ΝΔ θα κάνουμε αυτό το οποίο θα αποφασίσει η κυβέρνηση».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, αναφέρθηκε επίσης στην παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια τρελή παραίτηση κι από κει και πέρα δεν έχω να προσθέσω κάτι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ