«Legalize Love»: Η Google στο πλευρό των ομοφυλόφιλων - iefimerida.gr

«Legalize Love»: Η Google στο πλευρό των ομοφυλόφιλων

«Legalize Love»: Η Google στο πλευρό των ομοφυλόφιλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα καμπάνια υπέρ των ομοφυλοφίλων ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η Google, εντείνοντας τις ακτιβιστικές της ενέργειες υπέρ των δικαιωμάτων τους σε συγκεκριμένες χώρες.

Η καμπάνια με τίτλο «Legalize Love» ξεκίνησε από την Σιγκαπούρη και την Πολωνία, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες όπου διατηρεί γραφεία η Google και στις οποίες τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων καταπατούνται συστηματικά ή δεν υπάρχει επίσημη αναγνώριση ζευγαριών του ίδιου φύλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του διαδικτυακού κολοσσού, «η πρωτοβουλία θα εστιάσει σε μέρη με ομοφοβικές κουλτούρες, όπου βρίσκονται σε ισχύ αντι-ομοφυλοφιλικοί νόμοι».

Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως και το Facebook έκανε μια ενέργεια υπέρ της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να βάζουν το αντίστοιχο εικονίδιο στο προφίλ τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ