Μια νύχτα στην Τουρκία με τις Μίλα Γιόβοβιτς και Μπαρ Ραφαέλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια νύχτα στην Τουρκία με τις Μίλα Γιόβοβιτς και Μπαρ Ραφαέλι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια επίδειξη μόδας στο Μποντρούμ στάθηκε αφορμή για να συνειδητοποιήσει ο κόσμος πόσο φίλες είναι η διάσημη ηθοποιός και το καυτό super model, με την τελευταία να ανεβάζει στο facebook φωτό από την βραδιά.

«Σχεδόν ζηλεύω τον εαυτό μου, σε αυτή την φωτογραφία», τουίταρε η 27χρονη Ισραηλινή -πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο», εκφράζοντας αυτό που είχε στο μυαλό του κάθε άντρας που έβλεπε τις δυο τους μαζί. Ότι δηλαδή θα ήθελε να ήταν και εκείνος παρών.

Μια νύχτα στην Τουρκία με τις Μίλα Γιόβοβιτς και Μπαρ Ραφαέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η βραδιά έλαβε χώρα εντός του ξενοδοχείου Mandarin-Oriental στο κοσμικό Μποντρούμ στην Τουρκία, με τις δυο σταρ να είναι εκεί για να παρουσιάσουν την νέα συλλογή ρούχων Faith Connexion.

Μια νύχτα στην Τουρκία με τις Μίλα Γιόβοβιτς και Μπαρ Ραφαέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή ήταν και η πρώτη ευκαιρία που είχαν εδώ και καιρό η Μίλα και η Μπαρ να τα πουν από κοντά, καθώς τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στο Παρίσι -με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας- με εντελώς διαφορετικές παρέες. Η μεν Γιόβοβιτς διασκέδαζε με τις Τζέσικα Άλμπα και Ελίζαμπεθ Μπάνκς, ενώ η Ραφαέλι προτίμησε την συντροφιά του ζεύγους Καρντάσιαν-Γουεστ.

Μια νύχτα στην Τουρκία με τις Μίλα Γιόβοβιτς και Μπαρ Ραφαέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ