Το πάρτυ των Pink Martini ξεκινάει την Τετάρτη - iefimerida.gr

Το πάρτυ των Pink Martini ξεκινάει την Τετάρτη

Το πάρτυ των Pink Martini ξεκινάει την Τετάρτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Pink Martini, το αγαπημένο συγκρότημα απο το Πορτλαντ έρχεται να μεθύσει και πάλι την Ελλάδα με αγαπημένες μελωδίες ταξιδεύοντάς μας από τη Γαλλία του Μεσοπολέμου στη μυστηριώδη Αραβία, από τη σημερινή Νέα Υόρκη στην Αβάνα του '30, από το εξωτικό Σεν Τροπέ ως την μυστικιστική Κίνα.

Το ραντεβού με το Αθηναϊκό κοινό είναι ορισμένο για την Τετάρτη 11 Ιουλίου, όπου οι Pink Martini με τραγουδίστρια τη σαγηνευτικά εκρηκτική Storm Large θα εμφανιστούν στο Θέατρο του Λυκαβηττού. για να μας ξεσηκώσουν σε μια συναυλία γεμάτη μουσική, χορό και απρόσμενα θετική διάθεση.

Τα εισητήρια είναι διαθέσιμα για προπώληση με 30€ στα Public της Πανεπιστημίου, ή στο www.i-ticket.gr ενω μπορείτε να τα πάρετε και την ημέρα της συναυλίας απο το ταμείο του Λυκαβηττού με 35€

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ