Πάνες για μωρά λανσάρει ο οίκος Dolce & Gabbana [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάνες για μωρά λανσάρει ο οίκος Dolce & Gabbana [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του ιταλικού οίκου μόδας -για την παιδική σειρά του - περιλαμβάνει και δυο εικόνες από μωρά που φορούν πάνες με το λογότυπο Dolce & Gabbana. Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για έμπνευση του art director ή πρελούδιο ενός νέου προϊόντος.

Η γκάμα της παιδικής σειράς του οίκου Dolce & Gabbana περιλαμβάνει ήδη από φορμάκια για μωρά με κόστος 65 ευρώ το καθένα (και το λογότυπο του οίκου στο πίσω μέρος), μέχρι δερμάτινα μπουφάν για 8χρονα έναντι 4.395 ευρώ.

Πάνες για μωρά λανσάρει ο οίκος Dolce & Gabbana [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αλλά η ιδέα και μόνο μιας σειράς designer βρεφικών πανών μοιάζει υπερβολική, ακόμη και για τους πλέον σκληροπυρηνικούς fashionistas.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν όντως κυκλοφορήσει μια τέτοια σειρά δεν θα βρεθούν -ακόμη και εν μέσω κρίσης- εκατοντάδες συμπατριώτες μας που θα κάνουν προκράτηση για να τις αγοράσουν.

Πάνες για μωρά λανσάρει ο οίκος Dolce & Gabbana [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ