Μπουτάρης: Μην κόβετε το ρεύμα σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Μην κόβετε το ρεύμα σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν είναι δυνατόν να του κόβεις το ρεύμα του άλλου». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης υποστήριξε - στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου- την άποψη ότι η ΔΕΗ δεν πρέπει να «τιμωρεί» με διακοπή της ηλεκτροδότησης όσους καταναλωτές αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς.

Για το θέμα, η δημοτική αρχή κατέθεσε πρόταση, ώστε να να γίνει αυτή η άποψη και επισήμως θέση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι το αυξημένο κόστος των λογαριασμών, σε συνδυασμό με το τέλος ακινήτων και φυσικά την οικτρή οικονομική κατάσταση, έχει οδηγήσει σε πραγματικό αδιέξοδο πολλά νοικοκυριά.

Το ζήτημα έγειρε στο δημοτικό συμβούλιο ο εκεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Ζαριανόπουλος κι όπως αποδείχθηκε, βρήκε ανταπόκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ