Έψαχναν λαθραία για χρυσό και βρήκαν τραγικό θάνατο - iefimerida.gr

Έψαχναν λαθραία για χρυσό και βρήκαν τραγικό θάνατο

Έψαχναν λαθραία για χρυσό και βρήκαν τραγικό θάνατο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σενάριο βγαλμένο απο ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, που περιλαμβάνει δύο νεκρούς απο δηλητηρίαση, λαθραίες ανασκαφές και δύο πτατα στην Εγνατία οδό.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες, βρήκαν τραγικό θανατο δύο Γεωργιανοί, όταν κατά τη διάρκεια λαθρανασκαφής για την ανεύρεση χρυσού στην περιοχή των Υψωμάτων Δερβενίου, διέφυγε αέριο από την τάφρο με αποτέλεσμα να πεθάνουν από ασφυξία.

Οι δύο συνεργοί τους, ένας 36χρονος Γεωργιανός και ένας 60χρονος Έλληνας, οι οποίοι ήταν και τσιλιαδόροι, τους ανέσυραν και τους εγκατέλειψαν σε παράδρομο της Εγνατίας οδού.

Τα πτώματα των δύο ανδρών 41 και 42 ετών, εντοπίστηκαν απο διερχόμενο οδηγό, προκαλώντας πονοκέφαλο στις αρχές, μέχρι να εντοπίσουν την άκρη του νήματος και να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Τελικά οι δύο τσιλιαδόροι που είχαν διαφύγει, συνελήφθησαν, ενώ αναζητούνται και άλλοι δύο συνεργοί τους για τα αδικήματα της «Παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής», «Περιύβρισης νεκρών» και Νομοθεσίας Περί «Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ