Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες]

Θυληκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτοφανές περιστατικό τρυφερότητας και μητρικής στοργής συνέβη στη Ρωσία με πρωταγωνίστρια μία σκυλίτσα ράτσας Σαρ-Πέι η οποία όπως φαίνεται έχει έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της μητρότητας.

Όταν η σπάνια Σιβηρική τίγρης του ζωολογικού κήπου γέννησε δυο τιγράκια προκάλεσε μεγάλη χαρά στους υπεύθυνους του πάρκου. Ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για πολύ αφού λίγο μετά τη γέννησή τους η μητέρα τους φάνηκε να αρνείται τη φροντίδα και το θηλασμό τους.

Τα νεογέννητα τιγράκια ήταν καταδικασμένα δεδομένου του γεγονότος ότι δεν είχαν ακόμα απογαλακτιστεί. Ευτυχώς όμως παρουσιάστηκε έγκαιρα μία ανάδοχη μητέρα η οποία ανέλαβε την αποκλειστική τους φροντίδα

Πρόκειται για μια σκυλίτσα Σαρ- Πέι, εν ονόματι Κλεοπάτρα, που υιοθέτησε τα τιγράκια και προσφέρθηκε να τα θηλάζει και να τα καθαρίζει.

Η Κλεοπάτρα είχε μόλις γεννήσει τα δικά της κουταβάκια και είχε αρκετό γάλα, ενώ δέχτηκε τα τιγράκια σαν να ήταν κι αυτά δικά της κουτάβια.

Προς το παρόν, τα δύο τυχερά τιγράκια ζουν στο σπίτι της φιλόζωης Γιεκατερινα Κχοντακοβα, μαζί με το μωρό της, την σκυλίτσα Κλεοπάτρα, τα κουταβάκια της, καθώς και ένα μαύρο γατάκι στην περιοχή Σότσι, ενω η Κχοντάκοβα φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τα δύο νέα μέλη της τετράποδης παρέας της.

Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Θηλυκό Σαρ-Πέι υιοθέτησε δύο μικρά τιγράκια Σιβηρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ