Ένα βράδυ με την Χριστίνα Στεφανίδη στον Άγιο Δομίνικο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ένα βράδυ με την Χριστίνα Στεφανίδη στον Άγιο Δομίνικο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Στεφανίδη, αναπληρωματική Μις Τουρισμός 2007 και μόνιμη σύντροφος του Παναγιώτη Κονέ (με τον οποίο συζεί εδώ και δυο χρόνια στην Ιταλία) βρέθηκε στον Άγιο Δομένικο για τις ανάγκες φωτογράφησης της έκδοσης Sportweek Dreams 2012 της Ιταλικής Gazzetta dello Sport.

Μπορεί η φωτογράφηση να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά το ατμοσφαιρικό βίντεο από το backstage είναι ικανό να προκαλέσει εγκεφαλικά. Δια χειρός του διάσημου Ιταλού φωτογράφου Σετίμιο Μπενεντούτσι, δείχνει απλά την Χριστίνα ένα βράδυ σε μια εξωτική παραλία.

Στα πλαίσια της ίδιας έκδοσης μαζί με την Χριστίνα στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε η Ελιζαμπέτα Κανάλις (πρώην του Τζορτζ Κλούνει) και δυο ακόμη μοντέλα, η Λευκορωσίδα Τατσιάνα Μπαρμπάσοβα και η Πολωνέζα Λουντβίκα Μαγκνταλένα Τσιτσέκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ