«Δεν είμαι ικανή να παίξω Επίδαυρο», λέει η Σολωμού φορώντας μπικίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν είμαι ικανή να παίξω Επίδαυρο», λέει η Σολωμού φορώντας μπικίνι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να καταλογίσει κανείς στην Μαριά Σολωμού είναι έλλειψη ειλικρίνειας. Κάτι που αποδεικνύει σε μια ακόμη συνέντευξή της η οποία συνοδεύεται από μπικινάτη φωτογράφησή της.

«Η φιλοδοξία μου δεν ξεπερνά τις ικανότητες μου. Είμαι σίγουρη ότι είναι απίστευτη εμπειρία να παίζεις, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε έτοιμη αλλά ούτε ικανή να παίξω στην Επίδαυρο και ούτε πιστεύω ότι θα είμαι και ποτέ!». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ η Μαριά Σολωμού που αυτό το καλοκαίρι βγαίνει για πρώτη φορά -για οικονομικούς λόγους- σε περιοδεία.

«Δεν είμαι ικανή να παίξω Επίδαυρο», λέει η Σολωμού φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενώ όσον αφορά το πόσο θα την ενοχλούσε αν το όνομά της στην μαρκίζα έμπαινε κάτω από του Νίκου Μουτσινά, σχολίασε: «Ασφαλώς και πρέπει να είναι κάτω από του Νίκου το όνομά μου γιατί και έχει γράψει και έχει σκηνοθετήσει το έργο και είναι και ο πρωταγωνιστής. (..) Άλλωστε ο Νίκος θα φέρει τον κόσμο στο θέατρο, όχι εγώ. Ξέρω ότι υπάρχουν συνάδελφοι που τους ενδιαφέρει να δουν σε ποια θέση είναι το όνομά τους. Δεν είμαστε στα τέλη της δεκαετίας του '60 για να κοιτάμε την μαρκίζα. Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν είμαι τόσο ψώνιο. Ούτε μου αρέσει να σέρνω το καράβι. Άλλωστε δεν πήρα και τόσο σοβαρά τον εαυτό μου».

«Δεν είμαι ικανή να παίξω Επίδαυρο», λέει η Σολωμού φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τέλος, αποκάλυψε και το μεγάλο της όνειρο που είναι -παραδόξως- πολύ συγκεκριμένο «Να ζήσω σε ένα σπιτάκι με ένα γεφυράκι σαν αυτό που είχαν η Φρίντα Κάλο με τον Ντιέγκο Ριβέρα. Να μένω εγώ στο ένα σπίτι, ο άντρας μου στο διπλανό, τα οποία θα μοιράζονται τον ίδιο κήπο και θα επικοινωνούν μεταξύ τους με ένα γεφυράκι. Και όταν θέλω, να πηγαίνω να του χτυπάω την πόρτα».

«Δεν είμαι ικανή να παίξω Επίδαυρο», λέει η Σολωμού φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Δεν είμαι ικανή να παίξω Επίδαυρο», λέει η Σολωμού φορώντας μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ