Η Μέγκαν Φοξ στα 12 της με σιδεράκια [εικόνες]

Η εγκυμοσύνη προφανώς έχει «γλυκάνει» τις τρομακτικές ανασφάλειες που κουβαλάει μέσα της η Μέγκαν Φοξ. Σε σημείο του να ποστάρει η ίδια στo Facebook φωτογραφιές της από το πως έμοιαζε όταν ήταν 12 ετών.

«Πείτε γεια στον 12χρονο εαυτό μου. Σας ενθαρρύνω να θαυμάσετε τις χαζές χάλκινες αφέλειες μου, τα σιδεράκια μου και το μόνιμο έγκαυμα που έχω από τον ήλιο. Και ναι, σε μια από τις φωτό βουρτσίζω τα φρύδια μου με μια οδοντόβουρτσα».


Αυτό ήταν συνοδευτικό σχόλιο της Μέγκαν στις τρεις φωτό που την δείχνουν ως πανέμορφο 12χρονο κορίτσι. Ακόμη και αν εκείνη επιμένει ότι ήταν πολύ άσχημη σε αυτή την ηλικία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φοξ χρησιμοποιεί το Facebook για να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν είναι ελέφαντας. Πέρυσι ανέβασε δυο φωτό της ως μωρό σε ένα άλμπουμ με απαξιωτικό τίτλο «Μοιάζω σαν τον Στιβ Μπουσέμι», ενώ μερικούς μήνες πριν πόσταρε μια σειρά φωτογραφιών που την δείχνουν να κάνει γκριμάτσες με τίτλο «Πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις με το πρόσωπό σου όταν έχεις κάνει μπότοξ».





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ