«Θα είμαι η παντοτινή ερωμένη σου» έγραψε η Μπρούνι στον Τζάγκερ - iefimerida.gr

«Θα είμαι η παντοτινή ερωμένη σου» έγραψε η Μπρούνι στον Τζάγκερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτευμένη ακόμη με τον Μικ Τζάγκερ υποστηρίζει νέο βιβλίο ότι είναι η Κάρλα Μπρούνι, με αποδεικτικό στοιχείο ενοχοποιητικό σημείωμα. Το οποίο εξηγεί και την απέχθεια που έχει ο Σαρκοζί για οτιδήποτε «μυρίζει» Rolling Stones.

«Θα είμαι η παντοτινή ερωμένη σου», έγραφε το σημείωμα που έπεσε στα χέρια της Τζέρι Χαλ την εποχή που εκείνη μόλις γεννήσει την Τζόρτζια Μέι (Ιανουάριος 1992) και ο Μικ νταλαβαριζόνταν με την 23χρονη Μπρούνι σε μια βίλα στο Πουκέτ. Η Τζέρι πήρε τηλέφωνο τον Μικ ο οποίος και αρνήθηκε ότι ήταν δίπλα του η Κάρλα.

Την επόμενη φορά που συναντήθηκε η Χαλ με την Μπρούνι, στο lobby του Ritz στο Παρίσι, η Τζέρι την αποκάλεσε τσούλα και της ζήτησε «να αφήσει ήσυχο τον άντρα της».

Κάτι που δεν ήταν γραφτό να συμβεί, καθώς η σχέση του Μικ με την Κάρλα ήταν κάτι πάνω από καρμική, πάντα σύμφωνα με το αποκαλυπτικό βιβλίο Ιn Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger που μόλις κυκλοφόρησε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1990, κατά την διάρκεια της Urban Jungle περιοδείας των Rolling Stones. Την εποχή εκείνη η Κάρλα έβγαινε με τον Έρικ Κλάπτον, ο οποίος και μάταια παρακάλεσε τον Μικ να την αφήσει ήσυχη, λέγοντάς του «Όχι και αυτή Μικ. Νομίζω ότι την έχω ερωτευτεί».

Μερικά χρόνια αργότερα η Μπρούνι άφησε τον Μικ επειδή βαρέθηκε τα ξενοπηδήματά του, αλλά ποτέ δεν τον ξέχασε.

Όπως φαίνεται από την παθολογική ζήλια που τρέφει για αυτόν ο Νικολά Σαρκοζί. Η οποία και εκδηλώθηκε δυο φορές. Την πρώτη όταν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας αρνήθηκε να αγοράσει ένα penthouse διαμέρισμα στο Παρίσι (το οποίο άνηκε στον Υβ Σαν Λορέν) μόλις έμαθε ότι στην ίδια πολυκατοικία διατηρεί διαμέρισμα και ο frontman των Rolling Stones.

Και την δεύτερη όταν ο Σαρκοζί έκανε διακοπές στον Γαλλικό νότο, πληροφορήθηκε ότι λίγο πιο πέρα παραθερίζει ο Τζάγκερ, ζήτησε από την Κάρλα να τον φωνάξει για να γνωριστούν και, όταν αυτό συνέβη, επέμενε να του φέρεται με τον πλέον αγενή και απαξιωτικό τρόπο. Όπως μάλιστα δηλώνει στο βιβλίο πηγή κοντά στο ζεύγος «Ο Σαρκοζί ζηλεύει τον Μικ. Περισσότερο από κάθε άλλο πρώην της Κάρλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ