Σαμαράς: Είστε αβανταδόροι του λόμπι της δραχμής κύριε Τσίπρα - iefimerida.gr

Σαμαράς: Είστε αβανταδόροι του λόμπι της δραχμής κύριε Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετωπική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του.

«Αφήστε κύριε Τσίπρα τις απειλές και τα παραμύθια. Μιλάτε ότι θα μας βάλετε φυλακή. Εμένα πρώτο ελάτε να βάλετε φυλακή. Σας περιμένω . Είστε αβανταδόροι του Λομπι της δραχμής» είπε ο πρωθυπουργός.

«Φθηνό και χοντροειδή λαϊκισμό» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την προσπάθεια που όπως είπε θα κάνει η κυβέρνηση για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τις αποκρατικοποιήσεις

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κουνά το δάχτυλό του στους άλλους,όλα τα κόμματα έχουν ευθύνες που φτάσαμε μέχρι εδώ. Κανείς δεν είναι αναμάρτητος. Όλοι ευθύνονται για το πώς φτάσαμε ωε εδώ. Ο καθένας έχει το μερίδιο που του αναλογεί» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Πείτε κύριε Τσίπρα στον κύριο Φωτόπουλο που επάξια εκπροσωπείτε «και αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις».

«Σε αυτή την συζήτηση στην Βουλή υπήρξε μια σύγκρουση μεταξύ του νέου και του παλιού» είπε ο πρωθυπουργός

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ