Μιχαλολιάκος: Κρατήστε χρόνο αποχώρησης κύριε πρόεδρε... - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος: Κρατήστε χρόνο αποχώρησης κύριε πρόεδρε...

Μιχαλολιάκος: Κρατήστε χρόνο αποχώρησης κύριε πρόεδρε...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμογελαστός ο Νίκος Μιχαλολιάκος περίμενε υπομονετικά στη θέση του να αποχωρήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ όταν ο πρόεδρος της Βουλής του έδωσε το λόγο για την δευτερολογία του κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα δώσει φήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση και επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιος ευθύνεται για την κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα.

Στην ομιλία του ο κ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ότι δεν υπήρξαν απαντήσεις πως έγινε η συσσώρευση του τεράστιου χρέους. Επικαλούμενος μάλιστα τα στοιχεία για τους αδήλωτους συνταξιούχους, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής έσπευσε να παρατηρήσει ότι «είμαστε μια χώρα νεκρών συνταξιούχων και τυφλών που οδηγούν αυτοκίνητα» και που κάποιο σάπιο κράτος δημιούργησε τα φαινόμενα αυτά.

«Ναι το Μνημόνιο δεν έφερε την κρίση αλλά δεν την θεράπευσε κιόλας. Την έκανε εντονότερη», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

Αναφερόμενος στις εξαγγελθείσες αποκρατικοποιήσεις ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα η οποία δεν θέλει την έξοδο από την ευρωζώνη γιατί ο ελληνικός λαός το πλήρωσε ακριβά το ευρώ αφού η πατρίδα κατέστη χώρα παροχής υπηρεσιών και όχι χώρα που παράγει.

«Θα πρέπει να τους πούμε: εσείς που μας ζητάτε λεφτά πίσω αφήστε μας να παράγουμε, αφήστε τις ποσοστώσεις. Να βγάλουμε γάλα για τα παιδιά μας», συνέχισε.

Βεβαίως ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας λέγοντας πως δεν υπήρξαν απαντήσεις πως θα αντιμετωπιστούν οι θύλακες αυτοί της αποσταθεροποίησης που δεν είναι κοινοί εγκληματίες αλλά οι ληστές με τα Καλασνίκοφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ