"Θα μου λείψετε" ήταν το τελευταίο sms της 15χρονης που κρεμάστηκε στην Πάτρα - iefimerida.gr

"Θα μου λείψετε" ήταν το τελευταίο sms της 15χρονης που κρεμάστηκε στην Πάτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία αναζητά ακόμα τα αίτια που οδήγησαν τη 15χρονη στην αυτοκτονία, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να έπασχε από κατάθλιψη.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αγιάς Αχαΐας ο θάνατος της 15χρονης Λιθουανής που κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, που ήταν η πρώτη που βρήκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες, η 15χρονη απαγχονίστηκε με θηλιά από μαντήλι, που έφτιαξε σε σιδηροκατασκευή εντός της αυλής. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να της πει ότι θα της λείψει, ενώ είχε στείλει και γραπτά μηνύματα στις φίλες της λέγοντας: "Θα μου λείψετε".

Δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να εξηγεί τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία και συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο έβαλε τέλος στη ζωή της.

"Είχε μία σχέση τώρα τελευταία, δεν ξέρω πόσο την είχε επηρεάσει", δήλωσε στο dete.gr άνθρωπος που γνώριζε την οικογένεια. Η Αστυνομία πάντως ισχυρίζεται πως το κορίτσι έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα κατάθλιψης, ωστόσο το περιβάλλον της αναφέρει πως δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ