Μετέφεραν 811 κιλά κοκαΐνης σε... πλάκες - iefimerida.gr

Μετέφεραν 811 κιλά κοκαΐνης σε... πλάκες

Ποσότητα κοκαϊνης - ρεκόρ για τα παγκόσμια δεδομένα άφησε άφωνους τους αρμόδιους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποσότητα κοκαΐνης αξίας περίπου 98 εκατομμυρίων δολλαρίων εντοπίστηκε στο Χονγκ Κόνγκ στη διάρκεια κοινής επιχείρησης των αμερικανικών αρχών και των αρχών της πόλης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ αναφέρει ότι οι τελωνειακές αρχές εντόπισαν τα ναρκωτικά κρυμμένα σε φορτίο με ξυλεία που ερχόταν από τον Ισημερινό. Συγκεκριμένα στο φορτίο εντοπίστηκαν 22 νάιλον σακκούλες, οι οποίες περιείχαν 541 πλάκες κοκαΐνης, καθεμία από τις οποίες ζύγιζε περίπου 1,2 κιλά. Σύνολο 811,5 κιλά κοκαϊνης, ποσότητα πρωτοφανής για τα παγκόσμια δεδομένα.

Οι τρεις κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ που συνελήφθησαν, σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου, ενω αν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης και πρόστιμο 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ για λαθρεμπόριο επικίνδυνου ναρκωτικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ