Φόβοι για επεισόδια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου - iefimerida.gr

Φόβοι για επεισόδια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 4 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, όπου βρήκε τραγικό θάνατο από αγνώστους την Τρίτη ο άτυχος 44χρονος, θα πραγματοποιήσουν κάτοικοι της περιοχής. Στο σημείο άγνωστοι έχουν κατασκευάσει ένα αυτοσχέδιο "μνημείο" στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου άνδρα.

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι τεταμένη και εκφράζονται φόβοι για τις αντιδράσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν από ομάδες ακροδεξιών, μαζί με αγανακτισμένους κατοίκους του κέντρου για το χάος που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης, ο άνδρας είχε κατέβει από το διαμέρισμά του στην Γ' Σεπτεμβρίου 57 για να φέρει το ΙΧ του από γκαράζ στην οδού Ιουλιανού, με το οποίο θα μετέφερε την έγκυο σύζυγό του στο μαιευτήριο για να φέρει στο κόσμο το δεύτερο παιδί τους, όταν δέχθηκε την επίθεση από τρεις αγνώστους που τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν τη βιντεοκάμερα που είχε για να τραβήξει πλάνα της εγκύου γυναίκας του στο μαιευτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ