Μίχαλος: Θέλουμε ένα απλό και ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα - iefimerida.gr

Μίχαλος: Θέλουμε ένα απλό και ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα

Μίχαλος: Θέλουμε ένα απλό και ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει η κυβέρνηση να βάλει φρένο στον δημοσιονομικό εκτροχιασμό, είναι να αλλάξει την πολιτική στο θέμα της φορολογίας υποστήριξε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Αυτό ανέφερε στην ομιλία του στην κοινή σύσκεψη της ΠΟΕ- ΔΟΥ με παραγωγικούς- κοινωνικούς φορείς. «Σε αυτή την προσπάθεια, οφείλει επιτέλους η κυβέρνηση να ακούσει τις προτάσεις τόσο των εργαζομένων, όσο και της αγοράς»,

Επιπλεόν ο κ.Μίχαλος σημείωσε «Ζητάμε ένα απλό, σταθερό και ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα, που είναι προϋπόθεση, όχι μόνο για την επιβίωση των υφιστάμενων επιχειρήσεων, αλλά και για την κινητοποίηση νέων επενδύσεων, για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, για τη στήριξη της ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ