Στρατούλης: Θα πάνε φυλακή όσοι υπογράψουν τις αποκρατικοποιήσεις

Εντονος καβγάς με φόντο τις αποκρατικοποιήσεις, ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής, ανάμεσα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σρατούλης και τους βουλευτές της Ν.Δ., Αδωνι Γεωργιάδη και του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κ. Στρατούλης υπερασπίστηκε τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, που απορρίπτει με κάθε τρόπο τις αποκρατικοποιήσεις, ενώ υπογράμμισε προς με τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση κάποιοι θα πάνε φυλακή.

«Οποιοι βάλουν την υπογραφή τους να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής, θα πάνε φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατούλης.

Μάλιστα, έκανε λόγο για μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αν έλθει στην κυβέρνηση θα κάνει αναλυτικό έλεγχο, καθώς «πλέον, έχουν απομείνει μόνον τα χρυσαφικά προς πώληση».

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος του είπε «μα ποιος είστε, ο Μπάτμαν;», ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο ο ποίος απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν σέβεστε την επιλογή του λαού που εξέλεξε πρώτο κόμμα τη Ν.Δ.». «Λέτε μπούρδες και εικόνα της αντιπολίτευσης που κάνετε δεν είναι σοβαρή».

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ