Ο Γιώργος Παπανδρέου γύρισε από τη Ρόδο μόλις τέλειωσε η ομιλία Βενιζέλου - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου γύρισε από τη Ρόδο μόλις τέλειωσε η ομιλία Βενιζέλου

Ο Γιώργος Παπανδρέου γύρισε από τη Ρόδο μόλις τέλειωσε η ομιλία Βενιζέλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Συνδιάσκεψης του κόμματος προειδοποιούσε πως θα διαγράψει όσους υπονομεύουν τον ίδιο και βλάπτουν την παράταξη, ο πρώην πρόεδρος του κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν στη Ρόδο, προκειμένου να βραβευθεί και επέστρεψε στην Αθήνα νωρίς το μεσημέρι.

Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε σαφές μήνυμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αφού ουσιαστικά έμεινε στο νησί των Ιπποτών μόνο και μόνο για να μην είναι παρών στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Η τιμητική διάκριση του απονεμήθηκε από το ICICTE 2012: International Conference on Information Communication Technologies in Education ήταν για τη συνεισφορά του στον τομέα της προώθησης καινοτόμων και νέων τεχνολογιών στην παιδεία και το ψηφιακό σχολείο.

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου ήταν από τους εισηγητές του συνεδρίου, το οποίο διεξήχθη στο ξενοδοχείο Rodos Palace- και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης. Αναφέρθηκε, επίσης, μεταξύ άλλων, στη λειτουργία του διαδικτύου, επισημαίνοντας ότι αυτό θα πρέπει να παραμείνει ελεύθερο και τονίζοντας ότι η δημοκρατία, η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο κόσμο. Επισήμανε, ακόμα, ότι η ανάπτυξη του ψηφιακού σχολείου θα πρέπει να είναι πάντα σε προτεραιότητα, ενώ έκανε και ιδιαίτερες αναφορές σε γενικότερα ζητήματα πολιτικής λειτουργίας σε σχέση με την τεχνολογία.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου, ο κ. Παπανδρέου είχε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία συζήτησε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, κυρίως σε ό,τι αφορά την περαιτέρω πορεία του κόμματος, χωρίς όμως να προβεί σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ