Η μάνα του Μπραντ Πιτ σιχαίνεται τους γκέι - iefimerida.gr

Η μάνα του Μπραντ Πιτ σιχαίνεται τους γκέι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο σύζυγος της Αντζελίνα Τζόλι να είναι από τους πιο gay friendly πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, αλλά η μάνα του δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις απόψεις του.

«Κάθε χριστιανός θα πρέπει να προσευχηθεί για πολλές ώρες πριν διανοηθεί να αρνηθεί να ψηφίσει ένα οικογενειάρχη (σ.σ. τον Μιτ Ρόμνει) με ηθικές αξίες, πείρα στις επιχειρήσεις, σαφή θέση εναντίον των εκτρώσεων και κοινή στάση -με την εκκλησιά- σχετικά με την ομοφυλοφιλία, μόνο και μόνο επειδή είναι Μορμόνος». Αυτό είναι το σημείο της επιστολής της Τζέιν Πιτ, μητέρας του Μπραντ ( η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Springfield News-Leader) που προκάλεσε αντιδράσεις.

Μάλιστα η Τζέιν συνέχισε να βγάζει βόλτα τις συντηρητικές τις αξίες προσθέτοντας: «Κάθε Χριστιανός που δεν ψηφίσει υπέρ του Ρόμνει, είναι σαν να δίνει μια ψήφο στον αντίπαλό του, τον Μπάρακ Χουσέιν Ομπάμα, ένα άντρα που δεν τηρεί την Εθνική μέρα προσευχής, ένα προοδευτικό που υποστηρίζει την δολοφονία αγέννητων παιδιών και τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων».

Μάλιστα η τοπική εφημερίδα -όταν βομβαρδίστηκε από αιτήματα δημοσιογράφων που ήθελαν να εξακριβώσουν αν όντως πρόκειται για την μητέρα του Πιτ- αρχικά είπε ψέματα, ότι δηλαδή πρόκειται απλά για συνωνυμία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ