Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ο Πάντελιτς - iefimerida.gr

Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ο Πάντελιτς

Ανανέωσε με Πάντελιτς ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας εδώ και ημέρες και απέμενε μόνο το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης της παραμονής του στον Πειραιά. «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Πάντελιτς για ένα χρόνο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Εκτός από την ανανέωση του Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού Βασίλη Καραγκούνη από την Ουντινέζε για τα επόμενα τρία χρόνια. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Καραγκούνη για τα επόμενα τρία χρόνια», η σχετική ανακοίνωση για τον νεαρό άσο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ