Βενιζέλος: Μη διανοηθείτε να με δοκιμάσετε -Θα σας διαγράψω - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Μη διανοηθείτε να με δοκιμάσετε -Θα σας διαγράψω

Βενιζέλος: Μη διανοηθείτε να με δοκιμάσετε -Θα σας διαγράψω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμμεση αλλά σαφέσταση προειδοποίηση ότι θα διαγράψει όσους υπονομεύουν τον ίδιο και βλάπτουν την παράταξη, έστειλε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Συνδιάσκεψη Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ. Οσοι τον άκουσαν κατανόησαν ότι το μήνυμα είχε κυρίως αποδέκτες τόσο τον Θεόδωρο Πάγκαλο όσο και τον Γιάννη Ραγκούση, τους οποίους «φωτογράφησε» ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, αλλά, όπως συμπλήρωναν με νόημα, η προειδοποίηση για διαγραφές ισχύει και για όποιον «επιβαρύνει την παράταξη».

Μιλώντας σε προσωπικό τόνο, προς το τέλος της ομιλίας του στη Συνδιάσκεψη ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε σε όσους απασχολούν, όπως είπε, με θέματα το ΠΑΣΟΚ και βλάπτουν την παράταξη.

«Το τελευταίο διάστημα χάθηκε η αίσθηση των πολιτικών μεγεθών. Δεν θα βλάψουν και τώρα την παράταξη ! Οχι ! Φτάνει ! Αρκετά !» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε με έμφαση:

«Δεν θα επιβαρύνω την παράταξη αν κρίνω ότι η παρουσία μου λειτουργεί αρνητικά. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν άλλο να επιβαρύνει την παράταξη» και τόνισε, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το μήνυμα έχει ληφθεί:

«Ελπίζω το πλαίσιο να είναι σαφές».

Λίγο νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος έκανε αναδρομή στην προσωπική του πορεία εντός του ΠΑΣΟΚ και αφού ανέφερε ότι επί 25 χρόνια πρόσφερε στον Ανδρέα Παπανδρέου, στον Γιώργο Παπανδρέου και στην παράταξη, της οποίας εξελέγη πρόεδρος με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, κατέληξε:

«Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Αναφέρομαι μόνο στη βάση της παράταξης και στον ελληνικό λαό» είπε καταχειροκροτούμενος από τους συμμετέχοντες στη Συνδιάσκεψη.

Οι προειδοποιήσεις του κ. Βενιζέλου για διαγραφές διατυπώνονται για δεύτερη φορά. Στην προεκλογική περίοδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διαμηνύσει τόσο στον κ. Πάγκαλο όσο και στον κ. Ραγκούση ότι θα διαγραφούν αν συνεχίσουν να κρίνουν τον ίδιο και να ζημιώνουν την παράταξη με τις παρεμβάσεις τους.

Από την Ιπποκράτους διαμηνύεται ότι το αυστηρό μήνυμα Βενιζέλου απευθύνεται και στα κορυφαία στελέχη που δεν θα θελήσουν να συνεργαστούν για το καλό της παράταξης και θα προτιμήσουν να αποστασιοποιηθούν ασκώντας δημόσια κριτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ