Οι 10 πιο εξωφρενικές φήμες για το γάμο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς - iefimerida.gr

Οι 10 πιο εξωφρενικές φήμες για το γάμο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς

Οι 10 πιο εξωφρενικές φήμες για το γάμο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το που «έσκασε» η είδηση του διαζυγίου του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, κυκλοφόρησαν αχαλίνωτα όλων των ειδών οι θεωρίες συνομωσίας σχετικά με το πρώην ζευγάρι και την κόρη που απέκτησαν μαζί.

Τα 10 πιο απίθανα πράγματα που ακούστηκαν όμως ήταν τα εξής:

1. Η Χολμς επιλέχθηκε ως νύφη του Κρουζ από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, αμέσως μετά το διαζύγιο του Τομ με τη Νικόλ Κίντμαν, ανώτατα μέλη της εκκλησία της Σαϊεντολογίας βάλθηκαν να βρουν την πιο ταιριαστή νύφη για τον ηθοποιό, λέγοντας στις υποψήφιες ότι θα περνούσαν από κάστινγκ για την επόμενη ταινία του. Μεταξύ των υποψηφίων ήταν η Τζένιφερ Γκάρνερ, η Σκάρλετ Γιοχάνσον και η Τζέσικα Άλμπα, ωστόσο η Χολμς ήταν αυτή που ταίριαξε τελικά καλύτερα στο «ρόλο», για αυτό και επιλέχθηκε.

2. Η Χολμς και η πλύση εγκεφάλου πριν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, τον Απρίλιο του 2005 η Κέιτι εξαφανίστηκε από προσώπου γης για 2 ολόκληρες εβδομάδες και κανείς δεν μπορούσε να τη βρει πουθενά. Αμέσως μετά, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως η νέα σύντροφος του Τομ, ενώ ταυτόχρονα απέλυσε το μάνατζερ και τον ατζέντη της. Φήμες υποστηρίζουν ότι σε αυτό το διάστημα των 14 ημερών της έκαναν πλύση εγκεφάλου, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου της μελλοντικής κυρίας Κρούζ.

3. Η Χολμς έπαιρνε 3 εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο που έμενε παντρεμένη με τον Κρουζ
Στο θέμα αναφέρθηκε ακόμα και το Reuters, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ίσως ήταν μέρος του προγαμιαίου συμβολαίου τους.

4. Σαϊεντολόγοι με πανάκριβα αυτοκίνητα παρακολουθούν κάθε βήμα της Κέιτ
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η ίδια η Κέιτι έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά μέλη της εκκλησίας το αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια.

5. Ο γάμος τους στην πραγματικότητα ήταν ένα 5ετές συμβόλαιο

Οι δικηγόροι τους έχουν ήδη διαψεύσει την είδηση, ωστόσο δεκάδες ταμπλόιντ είχαν γράψει όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε ότι η Χολμς υποχρεώθηκε να υπογράψει συμβόλαιο ότι θα μείνει στο πλευρό του Τομ για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Το γεγονός ότι χώρισαν με το που γιόρτασαν την 5η επέτειό τους, αναζωπύρωσε τις φήμες.

6. Σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους κοιμούνταν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες
Οι ίδιοι είχαν απαντήσει σε αυτό ότι είχαν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες γιατί ο Τομ ροχάλιζε και δεν άφηνε την Κέιτι να κοιμηθεί.

7. Ο Κρουζ ήθελε να στείλει την κόρη τους, Σούρι, σε σκληροπυρηνικό κέντρο εκπαίδευσης Σαϊεντολόγων
Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα αυτός ήταν και ο λόγος που επήλθε η τελική ρήξη στο ζευγάρι. Ο Τομ ήθελε να εντάξει τη Σούρι στην Sea Org, το σκληροπυρηνικό κομμάτι της Σαϊεντολογίας, με τους ενταγμένους να διαβάζουν τα πάντα για την οργάνωση. Νωρίτερα, έχουν υπογράψει συμβόλαιο εφόρου ζωής με την οργάνωση.

8. Κάτι ύποπτο συμβαίνει με το πιστοποιητικό γέννησης της Σούρι

Κάποια ιδιαιτέρως παράξενα πράγματα έχουν αναφερθεί σχετικά με το πιστοποιητικό γέννησης της Σούρι: Δεν είχε υπογραφεί από τον πατέρα για 20 ημέρες μετά τη γέννησή της, αν και η διαδικασία προβλέπει 10 ημέρες, και υπογράφτηκε από μια νοσοκόμα που δεν ήταν παρούσα στον τοκετό, αντί για το γιατρό που ξεγέννησε το μωρό. Σύμφωνα με τους λάτρεις των θεωριών συνομωσίας, η Σούρι είχε γεννηθεί μερικούς μήνες νωρίτερα από ότι ανακοινώθηκε ή δεν είναι βιολογικό παιδί του Τομ.

9. Η Χολμς πρωταγωνίστρια στο «Μωρό της Ρόζμαρι»
Όπως είχε γράψει συγκεκριμένα το περιοδικό Us Weekly: «Κάθε της κίνηση και ο,τιδήποτε έκανε ήταν ελεγχόμενο... Ήταν σαν την πρωταγωνίστρια του θρίλερ «το Μωρό της Ρόζμαρι», η οποία παρά τη θέλησή της κυοφορεί ένα μωρό για λογαριασμό της σατανιστικής ομάδας στην οποία ανήκει ο σύζυγός της».

10. Και οι 3 σύζυγοι του Τομ ήταν 33 ετών όταν χώρισαν μαζί του κι αυτό σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τη Σαϊεντολογία
Μίμι Ρότζερς, Νικόλ Κίντμαν και πλέον Κέιτι Χολμς, ζήτησαν διαζύγιο από το Τομ όταν 33 ετών. Αυτό συνδέεται με κάποιο μυστικιστικό τρόπο με το γεγονός ότι η Σαϊεντολογία ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνας, που βρίσκεται στον 33ο παράλληλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ