Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική λόγω ενός... ηλεκτρονικού τσιγάρου - iefimerida.gr

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική λόγω ενός... ηλεκτρονικού τσιγάρου

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική λόγω ενός... ηλεκτρονικού τσιγάρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν ειδοποιήθηκαν ότι επιβάτης λεωφορείου έριξε σε ένα κουτί... υγρό και αυτό άρχισε να βγάζει καπνούς! Η κινητοποιήση ήταν άμεση, αφού κλήθηκε ακόμη και πυροτεχνουργός, αλλά όπως διαπιστώθηκε δεν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση. Ηταν απλά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο έβγαζε... ατμό!

Οι βρετανική Αστυνομία, με το που ειδοποιήθηκε, εντόπισε το λεωφρορείο, που κινείτο από το Πρέστον προς το Λονδίνο, το πλησίασε και το ακινητοποίησε αιφνιδιαστικά.Οι 48 επιβάτες τους αποβιβάστηκαν αμέσως, ενώ στο σημείο έσπευσαν δεκάδες περιπολικά οχήματα αλλά και ασθενοφόρα.

Οι πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η Αστυνομία έκαναν λόγο για έναν άντρα ο οποίος έριξε σε ένα κουτί ένα υγρό το οποίο έβγαζε καπνό και όπως ήταν φυσικό, δεδομένου ότι βρισκόμαστε μόνο λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, και όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή, σήμανε κυριολεκτικά συναγερμό!

Πάντως, στο ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το συμβάν η Αστυνομία ανέφερε ότι οι Αρχές κινητοποιήθηκαν εξαιτίας ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, μιας συσκευής που βοηθά στη διακοπή του καπνίσματος και η οποία εκπέμπει ατμό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ